Dé vakschilder van
Noord Nederland

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

 

150 JAAR ERVARING

Uitstekende kwaliteit en service

HEEL NOORD-NEDERLAND

Volledige service in de omgeving Assen - Groningen - Meppel - Dwingeloo

WAARDERING

Gemiddelde waardering van een 8,9!

ONDERHOUD

Meerjarig onderhoudsplan

KLANTEN OVER EGGINK SCHILDERWERKEN"“Zeer accurate wijze van offreren en uitvoeren
Prettige manier van omgang en zeer ter zake kundig. " ."

- C.M
"Netjes en zelfstandig gewerkt!."

- Clara
"Offerte was snel klaar, heeft meegedacht over de kleurstelling. Mooi werk afgeleverd.."

- Piet
"Ze waren het goedkoopste. We waren niet direct tevreden maar ze kwamen zonder problemen terug om dat op te lossen.."

- Jouke
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua."

- bedrijf voorbeeld
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua."

- bedrijf voorbeeld

EGGINK SCHILDERWERKEN

150 jaar kennis en ervaring

Eggink Schilders staat voor creativiteit, deskundigheid en betrouwbaarheid. Meedenken met de klant, daar zijn we sterk in. We werken voor zakelijke opdrachtgevers, (semi) overheid en particulieren. Van nieuwbouw tot restauratie, van grotere onderhoudsprojecten tot specialistisch en decoratief werk, wij hebben de kennis en ervaring in huis. Onze medewerkers zijn ervaren vakmensen en specialisten. We zijn trots op wat we doen en stralen dat ook uit.

Trots op ons vak.
Het schildersvak is een vak om trots op te zijn. Vakkundige handen maken mooie dingen, schilderen is daarmee nog echt een ambacht. Tegelijkertijd gebruiken we veel moderne technieken en materialen. Modern schilderen gaat niet alleen over ervaring en vakmanschap maar ook over vernieuwend denken en meegaan met nieuwe ontwikkelingen.

Samen met u als klant werken aan een prachtig resultaat. Klein of groot, aan elke opdracht stellen we dezelfde hoge eisen. Elke stap nemen wij serieus, van het eerste contact tot en met oplevering van het werk. Samen met u bepalen we hoe we het project gaan aanpakken. Wij staan al 150 jaar voor kwaliteit die wordt herkend in de regio.
Een betrokken bedrijf

Eggink is altijd een lokaal betrokken bedrijf geweest, we vinden het belangrijk om te weten wat er in de regio gebeurd. We zijn dan ook al vaak actief betrokken geweest bij allerlei locale initiatieven en evenementen, als deelnemer of als sponsor. We sponsoren diverse voetbal-, volleybal- en handbalclubs in de regio. En daarnaast zijn we sponsor van diverse culturele stichtingen en evenementen.

Bedrijf met ambities

De afgelopen jaren zijn we gestaag gegroeid. En dat willen we voortzetten. Eggink Schilders is een begrip in de regio en dat willen we graag uitbouwen. Niet alleen door meer vestigingen te openen, ook door op het gebied van kennis en technieken voorop te blijven lopen.

Eggink schilders complete service in schilder en beglazingswerk.

Eggink schilders complete service in schilder en beglazingswerk.